Mar 13 2008

Adeu abocador de Residus Tòxis i Perillosos

Missatge rebut fa deu minuts des de Les Coves:

“Demà divendres a les 13.30, presentem amb G&C una declaració d’intencions en la que presentaran la desestimació de l’abocador de RTP. És public i ve la premsa”

Es sense cap dubte la millor notícia per al nostre poble que he donat en aquest blog. Es increïble com ha passat de desapercebut aquest tema en el nostre poble i la poca mobilització que hi ha hi hagut per evitar un abocador de Residus Tòxics i Perillosos a tan sols sis kilòmetres del nostre poble i vuit de les nostres platges. Siga com siga ha hi hagut qui si que s’ha mobilitzat i desprès de tantes i tantes peripècies el treball i la implicació de tots els que ha participat en la Plataforma han donat els seus fruits i tot apunta a que demà serà un dia històric per tots en les nostres terres, en els pobles veïns i clar, també per al nostre poble…

Deja tu comentario


Fòrum ciutadà d'Alcalà-Alcossebre