Dic 23 2006

MANIFESTACIÓ CONTRA LA RESOLUCIÓ DE CONSELLERÍA RESPECTE AL PAI MEDIAMBIENTAL DE LES COVES DE VINROMÀ

Archivado en general

Ahir al vespre, i previ a la moció de censura d’avui, unes quatre-centes persones ens varem manifestar a Les Coves per tal de rebutjar l’Abocador de Residus Tòxics i Perillosos i per mostrar el nostre rebuig a la resolució que la Conselleria, desoint el clamor popular dels veïns de la comarca i al propi Plenari de l’Ajuntament de Les Coves, va publicar en el BOP de 14 de desembre (pag 15 a 21).

No deixa de ser preocupant una dada: la pràctica totalitat dels manifestants eren veïns de Les Coves o de La Salsadella, en canvi, pràcticament no hi havia ningú d’Alcalà-Alcossebre o de Torreblanca tot i ser els municipis més afectats, i amb més a perdre (dons la seva economia es basa fonamentalment en el sector turístic).

Puc entendre que la gran majoria dels veïns d’Alcalà-Alcossebre ni tan sols sabem on va l’abocador. Pensem que ah, bé… es a Les Coves allà darrere les muntanyes… i no es així: l’abocador està més a prop d’Alcalà (6,08 Km.) que de Les Coves (7,06 Km.), i no parlem ja de La Salsadella (17,70 Km.) i son ells qui tenen les muntanyes pel mig, no nosaltres que tenim l’abocador en línia recta a les nostres platges (8,55 Km. a Alcossebre) sense cap tipus de barrera geològica pel mig.

Fes clic per engrandir imatge...

Els Veïns d’Alcalà-Alcossebre i de Torreblanca no podem continuar de cap manera mirant els bous des de la barrera i deixant la lluita per la defensa dels nostres interessos comuns als veïns de Coves i Salsadella. Cal que ens sensibilitzem del problema i que unim les nostres forces contra un abocador que ens perjudicarà a tots nosaltres i que pot condicionar el futur turístic dels nostres pobles.

I no podem caure en l’error de pensar que ja ens defensaran els nostres interessos els nostres representants polítics perquè des de l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre NO S’HA FET RES DE RES (ni unes simples al·legacions al projecte) i el qui calla atorga (i cobra a fi de mes) i es que en Alcalà ni PSOE, ni BLOC ni GIP (al govern) ni PP a l’oposició s’han preocupat en absolut pel tema de l’abocador… una vergonya!

Bé, cal ser justos i dir-ho tot… els del grup socialista municipal si que varen fer alguna cosa… (fes clic ací)

NI TÒXICS NI PERILLOSOS!!

Deja tu comentario


Fòrum ciutadà d'Alcalà-Alcossebre