Nov 03 2006

Ximo Puig monta un circo y le crecen los enanos

Archivado en PSPV - PSOE, general

El otro día veíamos cómo Ximo Puig y Carlitos Fabra se reparten los cromos en la provincia de Castelló. Pero resulta que Ximo Puig, que va a la suya, caiga quien caiga y pise a quien pise, se olvidó de repartir el pastel con los suyos, y claro, las reacciones no se hicieron esperar:

Ésto lo publicaba Las Províncias el pasado miércoles…

2 comentarios en “Ximo Puig monta un circo y le crecen los enanos”

 1. rpalop dice:

  CARLOS FABRA NO REPARTE NADA CON NADIE, SI TE DESCUIDAS TE “FURTARA LA CARTERA”, PERO DE REPARTIR, NANAY,NANAY. A XIMO PUIG LO ESTRANGULARA UN DIA DE ESTOS.

 2. Antonio Marín Segovia dice:

  Zapatero aposta per Ximo Puig
  La delegació valenciana del PSOE duu temps immers en una profunda crisi. No hi ha veritables capdavanters ni persones amb capacitat d’entusiasmar els ciutadans. Bé, la falta de líders és cosa ja normal en qualsevol partit o organització tradicional. El bipartidisme que actualment “gaudim” ens condemna a l’avorriment, a la repetició de consignes quasi idèntiques per part dels dos grans. Poques i vulgars diferències separen Zapatero de Rajoy. El nostre país, el valencià, el volen que s’assemble cada dia més a Castella-La Manxa i això, davant d’un PP ‘valencianista’, d’alguna forma cal corregir-ho. Els xics de ZP, farts de contemplar la falta de nord que demostren els candidats, han decidit apostar per l’únic que realment té avals dins de l’organització: Ximo Puig, que és l’únic, a més, que presumeix de, i sap, manegar els vots segrestats del ‘nacionalisme cultural’.

  ZP ho té clar. Cipriano Císcar també. Ambdós aposten per Ximo Puig, un personatge que sap moure’s bé entre tots els que prompte van a ser defenestrats, entre tots els corrents i famílies que es disputen l’escàs poder que tenen en les institucions públiques valencianes.

  Seran mals temps per als moviments i organitzacions veritablement nacionalistes, ja que Ximo Puig, un perfecte i hàbil expert polític, sap transvestir-se quan toca guanyar-se els favors i suports dels sectors sobiranistes, però també de qualsevol altre sector. Dins de pocs mesos veurem el rei de Morella alternar amb sindicalistes, amics de Fabra, esquerrans, independentistes…

  La resta de candidats que aspiren a dirigir aqueix vaixell enfonsat, aqueix Titanic que no ha parat de xocar amb tot tipus de glaceres, tenen els dies comptats, doncs ni són capdavanters ni tenen el carisma i la sagacitat que sí té Ximo Puig, antic lermista i gran lampista major del PSOE a València.

  Fonts pròximes, molt properes a l’històric i florentí Cipriano Císcar, ens confirmen que el candidat ideal, el predilecte de Madrid i de l’aparell és Ximo Puig. Perquè paradoxalment, Ximo Puig, no crearà cap inquietud als actuals governants del País Valencià. Camps, Fabra, Rita Barberá tenen assegurat el poder durant molts anys. I és que la veritat és que tot plegat és una comèdia escrita des de Madrid, on els autors de l’obra, PSOE i PP, ja fa temps que la interpreten: per als primers Catalunya, per als segons el País Valencià. La garantia de que això continue és, i això ho sap Zapatero, no ficar-se en aventures i Ximo Puig és una garantia de continuïtat, tranquil·litat i de bona gestió interna dels negocis de la família.

  Antonio Marín Segovia, membre de República Valenciana-partit valencianista europeu

Deja tu comentario


Fòrum ciutadà d'Alcalà-Alcossebre