Sep 29 2006

Demà tots a Castelló

En el Pleno de fa dos dies, la nostra alcaldessa admetia que des de l’ajuntament d’Alcalà, tot i ser el municipi més afectat per l’abocador de Les Coves, no s’havia fet res al respecte: “no s’ha fet cap tipus d’escrit ni d’al·legacions” –esclaria Izquierdo-, “el que hem fet ha segut adherir-nos a la plataforma de Torreblanca” -va concloure Soriano.

Com que la ineptitud e incapacitat dels qui ens governen es reconeguda fins i tot per ells mateixos, i per la importància que té aquest tema per al nostre futur, des d’ací faig una crida a tots els veïns d’Alcalà-Alcossebre per acudir da la manifestació que sota el lema “Pel nostre futur, per la nostra terra” tindrà lloc a Castelló demà dissabte 30 de setembre a les 19:00 h. La manifestació sortirà de La Farola (Pça. Independència) i discorrerà pels principals carrers de la ciutat.

Ens veiem allí…

Per cert que ahir vaig sentir un bando en el que s’informava que el Bloc d’Alcalà havia organitzat un autobús a la manifestació de Castelló: bravo! (i malpensats tots els que esteu pensant que açò de l’autobús fa “tufo” a rentada de cara pre-electoral i que molt més efectiu hagués segut emprar una petita part d’eixes energies logístiques en que el regidor del Bloc, Ximo Pitarch, -a la vista de que no ho feien els seus companys de govern- hagués preparat, ell mateix, alguna mena d’al·legacions des de l’ajuntament).

Qui calla atorga i Ximo al Pleno no va dir res –podia haver manifestat disconformitat amb el “pasotisme” d’Izquierdo e Isabel-, clar que, què dirà? si ell es un més del mateix equip de govern…

Deja tu comentario


Fòrum ciutadà d'Alcalà-Alcossebre