Feb 19 2008

La Fiscalia obri diligències penals per no tenir depuradora a Alcossebre.

Archivado en sobre la depuradora

[vist en No Tan A Prop]

Quan portem 2605 dies incomplint la Directiva 91/271CE a tots els pobles costaners del Baix Maestrat, és a dir, a Vinaròs, Benicarló, Peníscola i Alcossebre, per no tenir depuradora i per continuar tirant la merda al mar, mitjançant emissaris submarins, sense la depuració mínima legal, ens assabentem que la Fiscalía ha obert diligències per si s’ha pogut produir un pressumpte delicte ecològic o contra el medi ambient. Cal recordar que a data 31 de desembre de l’any 2000 havíem de tenir depuradora en funcionament. A l’any 2008, encara ni Benicarló, ni Peníscola ni Alcossebre tenen ni tan sols el projecte tècnic aprovat de la futura EDAR que s’ha de construir per imperatiu legal.

Deja tu comentario


Fòrum ciutadà d'Alcalà-Alcossebre