Abr 15 2007

Alcossebre, un any i mig vomitant la merda a 450 metres de la costa.

Això si, com a bon municipi pilot d’excel·lència turística, la merda era d’una qualitat excel·lent… que no diguin que no som coherents…

Un comentario en “Alcossebre, un any i mig vomitant la merda a 450 metres de la costa.”

  1. Anna dice:

    Per mi el problema no està en que la merda es diposite a 400 m de la costa i afecte a la nostra imatge de municipi turístic, sino el fet de que el nostre ecosistema marí ha estat contaminant-se durant 1 any i mig, i ningú ha fet res per evitar-ho… els efectes que pot suposar una contaminació contínua de les aigües durant aquest periode de temps, no es soluciona ni a curt ni a mitjà termini. No sé quan de temps tardarem en comprendrem que els danys que causem al medi ambient són la majoria de vegades irreversibles… espero que menys del que s’ha trigat en solucionar aquest problema…
    així va tot en el nostre poble…
    Salut company!

Deja tu comentario


Fòrum ciutadà d'Alcalà-Alcossebre