Abr 03 2007

Sopar de Germanor

Més de 450 socis i simpatitzants de la Plataforma Antiabocador de RTP de Les Coves-La Salzadella vàrem acudir dissabte a la nit al sopar de germanor organitzat en La Salzadella.

En els temps que corren i que ens està tocant viure, aquests esdeveniments son com glopades d’aire fresc i d’esperança i una evidència de que si tots volem, tots plegats podem canviar les coses. Que de la nostra terra decidim nosaltres i no podem permetre que quatre personatges que venen de lluny, que els importa una merda la nostra terra, que l’únic que els importa es l’estat dels seus comptes corrents: polítics i empresaris sense escrúpols ni vergonya, decideixin per nosaltres: que ens condemnin a nosaltres i a les nostres properes generacions a conviure per sempre més amb la merda tòxica que ells i els seus amics generen allà lluny…

A la brossa tòxica que li donin el tractament necessari, que la tecnologia per fer-ho existeix, i que ho facin allà on la produeixen, i si això els suposa reduir el seu marge de benefici es el seu problema, però no podem permetre que es lucrin obscenament produint uns residus que després es neguen a tractar i que es volen limitar a enterrar el més lluny possible de les seves cases, de les seves famílies, de les seves consciències i dels seus comptes corrents inflats a rebentar per tot el que s’estalvien de processar la brossa que provoquen en el seu enriquiment. Que inverteixin en polítiques de prevenció per generar menys residus i que, a aquells que siguin inevitables, se’ls doni el tractament complert que necessiten, sempre allà on es produeixen i a càrrec d’aquell qui els provoca. Si els processos de producció que generen els residus generen també “riquesa” i treball, que inverteixin aquesta riquesa, aquests “beneficis”, en crear més treball, en el tractament de la brossa, i si no els surten els números, serà perquè l’activitat es insostenible i per tant no te cap sentit…

I si l’únic sentit que te tot plegat es fer que quatre s’enriqueixin estalviant-se aquest tractament, pot ser llavors hauríem de demanar-los, als qui diuen que ens representen, quins interessos estan defenent, els nostres? es evident que NO!

Aquí us deixo algunes de les fotos de la nit:

Deja tu comentario


Fòrum ciutadà d'Alcalà-Alcossebre