Mar 24 2007

Ja en tenim prou

Archivado en Municipals 2007, general

Ja en tenim prou de polítics impresentables; de PP i de Socialistes i de tots els polítics “professionals” que li fan el joc i que en res es diferencien, en la pràctica, del Partit Popular.

“Ja en tenim prou és un projecte col·lectiu, una plataforma que s’ha format amb l’objectiu de produir curts audiovisuals i una pel·lícula per a moure l’opinió i la crítica i promoure – des de la independència de tots els partits polítics - el vot progressista per a desallotjar el PP de les institucions el pròxim 27 de maig. Es vol contribuir a canviar el mal govern per una altra política que respecte la ciutadania i el territori.

Compartim l’opinió que ens trobem en una situació d’emergència i que quatre anys més del PP (o de Socialistes que actuen com el PP o pitjor i que estan venuts a la dreta com en el cas d’Alcalà-Alcossebre), exercint el poder absolut que hem hagut de patir durant dotze anys (setze en el cas de la ciutat de València), poden acabar de destruir el que ens queda de país, poden continuar menyspreant la ciutadania i convertir-nos en un parc temàtic per als seus negocis i les seus mentides.

Per tot això, entenem que promoure el vot i anar a votar en les properes eleccions és una decisió profundament moral de la qual no podem desentendre’ns.”

Per conèixer més sobre el projecte “Ja en tenim prou” pots visitar la seva web fent clic en la imatge o veure el tràiler de la pel·lícula.

Deja tu comentario


Fòrum ciutadà d'Alcalà-Alcossebre