Mar 15 2007

Ens pren el pel el PP d’Alcalà?

Si el PP no actua amb contundència front als dos regidors, que reconeixent l’acord de la seva pròpia assemblea com a vàlid, han canviat el seu vot de la nit al dia per acabar votant la proposta de Vinuessa, demostraran que es prenen el funcionament democràtic de les institucions i dels partits per el pito del sereno.

Si el PP d’Alcalà no inicia l’expedient immediatament i expulsa a Pitarch i a Roures voldrà dir que no es creuen ni els seus propis estatuts i que menyspreen a la seva pròpia assemblea (que es el seu òrgan màxim) i a tots els seus afiliats que van debatre i votar NO al plec de condicions i la iniciació de la licitació per al servei d’abastiment d’aigües potables per als propers 30 anys i que ha acabat aprovant-se amb el vot favorable de Pitarch i Roures.

Per contra, aquests son els titulars de la premsa d’avui:

Què significa açò? Hi ha dues opcions: o bé han optat per no evidenciar més encara la seva divisió interna de cara a les eleccions (divisió que ha quedat més que palesa) per por a que puguin perdre vots i acceptaran la actuació de Pitarch i Roures en contra de la voluntat de la assemblea local, carregant-se tota la seva credibilitat com a partit seriós, o bé resulta que es tot una estratègia del PP a nivell provincial, al qual pot interessar-los que aquesta contractació vagi endavant i hagin demanat als seus fidels Fabristes (Vinuessa, Pitarch, Roures…) que votin en contra de l’agrupació local sense por que després ja intercediran per ells (com sembla ser que està succeint) per a reconduir la situació.

La dreta sempre a anteposat els seus interessos privats i econòmics a la dignitat, la honradesa i les pròpies sigles, per què no pensar dons que pot ser ens estan prenent el pel a tots plegats?

Si es confirmés que el PP provincial intercedeix per els dos dissidents es podria afirmar sense por a equivocar-se que en Alcalà està governant el PP:

L’alcalde REAL tots sabem que es Vinuessa. Vinuessa es i sempre serà del PP va reconèixer la alcaldessa fa temps. Isabel Soriano es cosina germana de Sopega (el ex-alcalde del PP i president del GIP), Vinuesa es ex-president del PP local. La política de l’equip de govern es més pròpia del PP que del PSOE (açò no ho discuteix ningú) per tant, i si els interessos de Fabra i companyia juguen a dos bandes en Alcalà: juguen la carta del PP oficial i juguen la carta del PP oficiós (el dels interessos per damunt de tot: més radical i podrit) amb l’equip Vinuessa-Soriano-Pitarch-Roures (i els que no s’enteren: Ximo pitarch, Paco Izquierdo i Lola Prats i la resta del PSOE local que els deixa fer tot sense cap control).

Tot açò no son meres interpretacions, son les coses tal com son i la veritat es que tot quadra: la primera votació realment important de la legislatura i dos del PP li donen a Vinuesa els vots que li falten. Trencada ja la disciplina de vot que votaran estos dos quant es presenten els 11 PAI que Vinuessa vol portar al proper Ple?

I a les properes eleccions guanyi qui guanyi guanyarà la dreta! I qui tindrà la culpa? Pues entre d’altres els quatre gats miopes i que no veuen més enllà del seu nas que queden a l’agrupació local del PSOE.

Deja tu comentario


Fòrum ciutadà d'Alcalà-Alcossebre