Mar 13 2007

Un juez declara nulo el acuerdo de construir un PAI con vertedero de tóxicos en les Coves de Vinromà

Levante EMV 8 de març

“El Juzgado de lo Contencioso Administrativo número 1 de Castelló ha declarado nulo de pleno derecho el acuerdo, de 12 de septiembre de 2005, del Ayuntamiento de les Coves de Vinromà aprobando el programa de actuación integrada (PAI) del polígono medioambiental que incluía un vertedero de residuos tóxicos. El ayuntamiento remitirá el fallo a la Conselleria de Territorio para que revise el expediente y revoque la aprobación definitiva de ese PAI, que se produjo el 17 de noviembre de 2006.”

No obstant açò l’ex alcalde continua donant pel sac i marejant la perdiu dient que si hi ha una ratificació d’aquest acord en un pleno posterior i que per tant res canvia. Açò es la seva interpretació es clar, per a mi, al igual que quatre per zero es zero, la ratificació d’un acord nul de ple dret es nul·la de ple dret. Sigui com sigui no podem baixar la guàrdia: caldrà seguir el tema de molt a prop i continuar mostrant el nostre rebuig a l’abocador. La propera actuació serà una marxa a peu des de Les Coves a l’abocador el proper diumenge 25 de març:

Hora d’eixida: 10:30 Lloc: Des del Mas de Carruano

L’organització no se’n fa càrrec del transport fins al Mas.

Al finalitzar la marxa hi haurà un piscolabis per a tots els assistents.

Qui vulga quedar-se a dinar (de pa i porta), l’organització proporcionarà cervesa i aigua.

Deja tu comentario


Fòrum ciutadà d'Alcalà-Alcossebre