Feb 27 2007

El que mal comença, mal acaba…

Els veïns (i veïnes, ja s’entén) d’Alcalà-Alcossebre paralitzen una Agenda 21 que no els ha donat representació en cap moment.

Més de 220 veïns d’Alcalà-Alcossebre van respondre a la crida dels empresaris i els llauradors i van acudir ahir al vespre a la reunió de treball de l’Agenda 21 (convocada per l’ajuntament) on, en un principi, es pretenia aprovar el Pla d’Acció Local de l’Agenda 21 (una mena de document de conclusions).

La sensació majoritària dels veïns allí presents era de era d’indignació per haver estat obviats des de l’ajuntament en tot allò referent a l’Agenda 21. Els veïns que prèviament havien presentat, de mode massiu, al·legacions per RGE (Registre General d’Entrada) a l’ajuntament sobre aquestes conclusions i sol·licitat la paralització de l’agenda 21 fins que no es solucionés el tema de la representativitat i la participació lliure de tots els veïns, varen veure així assolida en part una de les seves reivindicacions. Ara falta veure com actua l’ajuntament per reprendre els treballs de l’Agenda 21 assegurant la participació de tots aquells que vulguin participar, com garantiran l’accés a la informació i documentació de l’Agenda 21 i quins calendaris de treball es marquen per a dur a terme tot açò.

[Fes clic ací per veure el que publica el Levante sobre aquest tema]

Deja tu comentario


Fòrum ciutadà d'Alcalà-Alcossebre