Feb 14 2007

Ha aprovat el consell la depuradora?

Archivado en sobre la depuradora

Sembla ser que si.

Arrel de les informacions publicades aquesta setmana passada en diversos mitjans de comunicació (Levante, Las Províncias, 3×4 info) i de les quals es van fer ressò els amics de No tan a Prop, sobre l’aprovació definitiva de la EDAR (Estació Depuradora d’Aigües Residuals) per part del Consell. Vist que el Mediterràneo ja va publicar alguna cosa similar en Desembre passat i donat que no sembla que hi hagi res publicat oficialment en lloc, ahir, 13 de febrer vaig demanar per escrit còpia de les comunicacions que consten en l’ajuntament al respecte. Açò es el que em van contestar:

Per cert, que podeu vore que la data del segell de sortida es 12 de febrer… així va tot en aquest ajuntament: sol·licito l’informació el 13 i em contesten el 12… quina classe!

Podeu vore també que en l’escrit no consta cap data ni segell d’entrada ni res de res… i estem parlant de la EDAR, potser el projecte més important de l’ajuntament. Si l’expedient de la EDAR funciona així, ja podeu imaginar com va tot lo demés…

Aquest tros de paper no té cap valor oficial i a falta de l’acta de la sessió del Consell, he comprovat el DOGV i a data d’avui encara no surt res de res… Estarem pendents.

Ah, un altra cosa: “El Consell autoriza las obras de construcción” però l’ajuntament encara està negociant l’adquisició dels terrenys… (i ja porten quasi dos anys entre valoracions i negociaons) o sigui que no sé on començaran “las obras de construcción” ni tampoc com, ja que en els pressupostos de la generalitat per al 2007 no hi ha ni un cèntim d’euro per la EDAR d’Alcalà-Alcossebre.

Deja tu comentario


Fòrum ciutadà d'Alcalà-Alcossebre