Ene 28 2007

Crònica fotogràfica de la manifestació d’ahir a Castelló

Unes 3.000 persones ens varem manifestar ahir a Castelló per fer sentir la nostra veu en rebuig als abocadors de residus Tòxics i Perillosos.

Els “voceros” de la dreta i el capital van intentar dividir i confondre a la gent durant els dies previs a la manifestació. Amb l’únic objectiu de debilitar i dividir un moviment social que cada dia te més força i que veuen, temorosos, com els pot acabar passant factura en les properes eleccions municipals (als uns per impulsar els abocadors, i als altres per no haver fet res per evitar-ho), van sortir aquests dies dient-nos, a través dels mitjans, que si l’abocador de Fanzara es retirava, que si la plataforma es constituïa en partit polític, que si li fèiem el joc al PP, fins i tot s’ha arribat a llegir la barbaritat de que la plataforma aniria a les eleccions amb les sigles de Ciutadans Pel Canvi.

El més increïble de tot, no es solament que des de la dreta cavernícola del PP ens prenguin per imbècils intentant colar-nos les seves mentides que ja tots coneixem, sinó que des d’altres opcions polítiques progressistes els ha faltat temps per sortir als mitjans avalant aquestes tesis estrafolàries que pretenen difondre que la plataforma esdevindrà una formació política (pretenent amb desautoritzar-la amb aquests arguments ¿?) i acusant-nos de fer-li el joc al PP, sense pensar que amb aquestes declaracións irreflexives, fruit de la seva por a que altres opcions polítiques els puguin disputar el que per a ells més que un servei als ciutadans es un modus vivendi, acabin passant factura a un moviment social sense precedents a les nostres terres i format per tot un grup de gent amb ideologies heterogènies però amb un denominador comú: que no volem els tòxics i perillosos dels altres a les nostres terres.

Bé, uns deixo algunes de les notícies aparegudes sobre la manifestació aparegudes en els mitjans i amb crònica fotogràfica de la jornada:

> Alrededor de 3.000 personas se manifestaron ayer en Castelló contra los proyectos (Levante EMV)

> 3000 persones es manifesten a Castelló contra els abocadors de Fanzara, les Coves i Cervera del Maestre (No tan a prop)

> Más de 300 personas se manifiestan en Castellón contra los vertederos de Fanzara (Panorama Actual)

> Recopilació de les últimes notícies fent clic ací.

Un comentario en “Crònica fotogràfica de la manifestació d’ahir a Castelló”

  1. PerlaTerra.org » Blog Archive » Crònica fotogràfica de la manifestació d’ahir a Castelló dice:

    […] Crònica fotogràfica de la manifestació d’ahir a Castelló Del Blog d’Olivier Herrera […]

Deja tu comentario


Fòrum ciutadà d'Alcalà-Alcossebre