Ene 24 2007

Els del BLOC “d’Alcalà” esperen traure dos regidors en les properes Municipals.

Archivado en Municipals 2007

No sé què us sembla a vosaltres, però, per a mi, un partit seriós i que pretén ser alternativa en l’Ajuntament hauria d’aspirar a “guanyar”, a traure en les urnes la majoria que li permetis tirar endavant el programa amb el qual es presenta davant els veïns. En el moment en que assumeixen com a un èxit i/o un repte el treure dos regidors, al mateix tems assumeixen que ells NO SON ALTERNATIVA de govern ni de res… i que a l’únic que aspiren es a col·locar a un o dos a l’ajuntament per fer el que ja ens han demostrat que saben fer: mantenir a un govern inútil e incapaç (només direm que fa dos anys que no presenten ni el projecte de pressupostos…), mantenir a un estafador i ex president del PP com a autèntic poder en Alcalà-Alcossebre mentre per justificar el seu sou ens organitzen una mica de pà i circ (més de 360.000 EUR en festes cada any).

Com pot ser creïble un programa (el projecte de poble) d’un partit que ja d’entrada assumeixen com a millor resultat possible “col·locar” solament a dos regidors.

Cadascú es com és… ells diran que son realistes i que no podran traure més de dos regidors i per això no volen enganyar a ningú, i vist en eixa perspectiva resulta que els haurem de donar la raó, perquè tenen assumit com a una realitat que al pas que van, mai seran alternativa de res.

El millor de tot es la reflexió que es fan per arribar a aquesta conclusió: “traurem dos regidors perquè recollirem molts vots dels descontents del PSOE”…

I jo em pregunto: si ells pensen que trauran vots dels descontents amb el govern local liderat pel PSOE, es perquè pensen que la gent està descontenta amb el govern local, no? Si ells també formen part d’aqueix govern (i no nomes en formen part, si no que en son part fonamental, pues sense el BLOC aqueix govern no s’aguantaria enlloc) que els fa pensar que, en la mateixa mesura en que el PSOE caurà en vots, a ells no els passarà el mateix?

Serà que el succeeix allò de que “solo ven la paja en ojo ajeno” i no la veuen en els seus propis ulls?

Deja tu comentario


Fòrum ciutadà d'Alcalà-Alcossebre