Ene 22 2007

Fins quant?

Des de Vinaròs a Pilar de la Horadada, quants barrancs i rius arriben al mar? Quantes d’aquestes desembocadures estan protegides? Quantes son Zona Humida? Per què a Cullera poden fer un Manhattan a tocar de la desembocadura del Xúquer o a Vinaròs estat tapant el solc del Barranc Aiguaoliva (amb tot el risc que això comporta) i ningú no ho veu o diu algo? Per què a Benicàssim estan dessecant el Cuadro de Santiago i a Castelló han esborrat del mapa la Marjal o a Penyíscola han crescut al voltat dels aiguamolls i marjals i ningú no diu res i en canvi en Alcossebre se’ns inventen –per Decret- una ZONA HUMIDA on no hi ha més que la bassa pròpia del sol de riu?

Fins quant a Alcalà-Alcossebre consentirem aquests Greuges Comparatius? Fins quant continuarem consentint que des de València es decideixi per nosaltres respecta a què volem ser i com volem ser en el futur? Fins quant continuarem escollint a representants polítics que no saben agafar-se el nas en una arpada i que lluny de defensar el futur i el progrés del nostre poble, callen i amaguen (o pitjor: diuen que “no els constava, que no sabien res de cap informe”) un informe com el de Conselleria de fa un any i del que avui es fa ressò el Levante?

Deja tu comentario


Fòrum ciutadà d'Alcalà-Alcossebre