Dic 05 2006

EL GOVERN CENTRAL ES DESENTÉN DE LES ACTUACIONS DEL PSOE RESPECTE A MUNDO ILUSIÓN I NO PENSA DEMANAR L’ACTUACIÓ D’ANTICORRUPCIÓ

Archivado en PSPV - PSOE, general

El PSOE ELUDEIX VALORAR L’ACTUACIÓ DEL SEU PARTIT A CABANES

A les dos preguntes formulades per la diputada d’EU al Congrés, Isaura Navarro, on es demanava al Govern Central explicitara si comparteix la política urbanística que practica el seu partit al municipi de Cabanes, i informar si pensa demanar l’actuació de la Fiscalia anticorrupció. El Govern Central, limita la resposta a “ Orpesa”, amagant el cap baix l’ala per no parlar de la implicació del seu propi partit, i es dedica a respondre obvietats sobre les competències urbanístiques, quan la pregunta era clara i es limitava a si el Govern comparteix o no aquest model urbanístic. (Fes clic ací per descarregar la resposta del govern)

Deja tu comentario


Fòrum ciutadà d'Alcalà-Alcossebre