Nov 30 2006

MULET: “EL PSOE HAURIA D’EXPULSAR ALS SEUS REGIDORS CORRUPTES I RECOLZAR LA MOCIÓ DE LES COVES DE VINROMÀ”

Archivado en general

EU CONSIDERA QUE AL PSOE LI PREOCUPA MÉS “L’APARADOR” QUE LA POLÍTICA REAL

El regidor de Cabanes, i membre de la candidatura autonòmica d’Esquerra Unida per Castelló , Carles Mulet , ha titllat d’esperpèntic i grotesc l’expedient i possible expulsió dels quatre regidors del PSOE de les Coves de Vinromà, anunciat per la vicesecretaria general del PSPV-PSOE, Isabel Escudero, per secundar una moció de censura contra el PP.

Per a Mulet, “ el PSOE empara, protegeix i no actua front a regidors corruptes, però està disposat a imposar mesures desproporcionades contra aquells que respecten la voluntat del poble. Quan els quatre regidors del PSOE a Cabanes van votar en contra de les directrius del seu partit, aprovar un PAI monstruós de 20 milions de metres quadrats, van anunciar obrir un expedient, i va ser la pròpia Escudero qui va llevar ferro a l’assumpte dient que en cap cas se’ls expulsaria. Per contra, ara, quan quatre regidors secunden una moció com mesura en extrem per aturar l’abocador de residus tòxics i perillosos que ens contaminarà a tota la comarca, la senyora Escudero vol fer de gran inquisidora i tallar caps, per aixó li recomanem comence la neteja de sa casa pels julian muñoz en potència, i demés corruptes que van creixent a l’ombra d’alcaldies del PSOE en pobles del litoral de Castelló , o inclòs en l’oposició, i es deixe de voler emprar com cap de turc a quatre persones honrades on el caciquisme de l’encara alcalde de les Coves enno acatar la voluntat majoritària del Ple d’aturar l’abocador, ha dut a aquesta eixida com a l’única possible”

Per al candidat d’EU, des dels pobles dels voltants, només es pot felicitar i mostrar el suport als regidors de les Coves, i al regidor crític amb el PP, ja que allò que està en perill no és només aquesta localitat de la Plana Alta, sinó tot un ample ventall de pobles dels voltants, que es veurien encara més afectats per unes instal•lacions d’aquest tipus. “ està clar que no podem donar suport al transfuguisme, i que el fi no justifica els mitjans, però en primer lloc, és com a mínim irònic que un partit esquitxat en casos com els de Cabanes només es preocupe per menudeses com la de les Coves i en segon lloc, es tracta de la voluntat majoritària del poble i de la comarca, i ha estat el PP qui ha traït al seu electorat al no anunciar-los abans d’eleccions aquest projecte”

Mulet ha recordat que els trànsfugues solen ser aquells que abandonen un partit i traeixen al seu electoral pel lucre personal, i no qui es veuen obligats a defensar la dignitat d’un poble amb mesures que comporten gran esforç. “ trànsfuga és qui empra unes sigles per a fer el contrari del que seu partit preconitza, per a fer justament al revés del que la gent que t’ha votat espera, i d’eixós al PSOE hi ha a grapats”

2 comentarios en “MULET: “EL PSOE HAURIA D’EXPULSAR ALS SEUS REGIDORS CORRUPTES I RECOLZAR LA MOCIÓ DE LES COVES DE VINROMÀ””

 1. Olivier Herrera dice:

  Li vaig deixar un comentari a Carles en Anna Notícies:
  http://annanoticies.com/2006/12/01/olivier-herrera-comenta-les-declaracions-de-carles-mulet/

  Estimat Carles, com et pots imaginar em sento totalment identificat amb els companys del PSOE de Les Coves i comparteixo al cent per cent el que dius al teu article. Ells, com jo, varem anteposar els interessos del nostre poble als interessos particulars que defensaven els nostres governants. Voldria manifestar tota la meva solidaritat amb els companys de les Coves i amb la seva postura en front el problema que ens afecta a tots els castellonencs però més en particular als veïns dels voltants de les Coves. Tinc una enveja sana de la qualitat humana i la dignitat dels meus companys de Les Coves.
  Per desgracia l’alcaldessa i l’equip socialista d’Alcalà son l’antítesi dels companys covarxins i la negació del que el PSOE representa, i no han mogut un dit (i molt menys han presentat cap tipus d’al•legacions) en contra d’un projecte que ens afecta especialment als Gaspatxers i Cossebrers ja que l’abocador es situa a poques desenes de metres del nostre terme municipal.

  En el seu dia jo em vaig plantar (com els companys de Les Coves) perquè l’alcaldessa PSOCIALISTA Soriano volia posar la depuradora a l’entrada d’Alcossebre per afavorir els interessos de cert promotor d’un camp de golf. Per aconseguir-ho va arribar a mentir a la Assemblea del PSOE i front a les meves peticions als òrgans del partit per que posaren seny, la resposta va ser la meva expulsió fulminant.
  Escudero m’ha repetit per activa i per passiva que no es just el que van fer amb mi, que no estava d’acord, però que ella no podia fer res perquè no li competia orgànicament… com tots els altres amb pes dins el partit que saben el que ha succeït en Alcalà. Ara es ella la que actua de manera similar front als companys de les Coves ¿? Tot per evitar que li puguin tirar a la cara a València que avala una moció amb un trànsfuga? Si tingues la més mínima talla política podria argumentar el que tu dius respecte al transfuguisme i avalar als companys de Les Coves. Pero Isabel Escudero de talla Política té lo que jo de Torero. Isabel, com tots els quadros dirigents del PSOE d’aquestes comarques sofreixen de MIOPIA POLITICA AGUDA solament veuen cóm mantenir la seva poltrona, tallant el cap als que gosem plantar-nos reivindicant DIGNITAT i POLITICA PER ALS VEINS perquè ens veuen com a enemics que els podem fer perdre els seus espais de poder: el seu MODUS VIVENDI.

  Aquesta miopia política la pagaran en les properes municipals, on perdran vots a tot arreu, perquè els ciutadans no son imbècils i veuen el que el PSOE està fent ací i allà.
  I encara resulta que les víctimes serem els culpables, per no callar-nos!¿? Però si només cal mirar el que està passant a tots els pobles dels voltants… si li estan posant la diputació a FABRA en bandeja de Plata…

  Per suposat que a les dòcils titelles com l’alcaldessa d’Alcalà i la seva cort d’acòlits no els obriran expedient per pactar amb l’extrema dreta, amb estafadors com Vinuessa o per haver-se venut als empresaris del ladrillo o per avalar més de 6 milions de metres quadrats de recalificacións per a golf (en contra clar de les directius del partit) o per incomplir flagrantment els estatus del propi PSOE… A aquests no els obriran expedient perquè aquests els votaran dòcilment en els processos orgànics que els permetran perpetuar-se en l’aparell del Partit. Son com les garrapates: paràsits que s’aferren al seu hoste i que sobreviuen a costa d’anar debilitant-lo fins…la mort? I no es la mort d’un partit polític la total pèrdua de la seva credibilitat, coherència, honradesa i dignitat ? anem malament amb aquests dirigents comarcals del PSOE i ningú a València o a Madrid no fa res… fins quant? Fins que serà massa tard?

  Salut!
  Olivier Herrera

 2. Carles Mulet dice:

  en resposta a les teues paraules…

  MULET “ EL PSOE APLANA A FABRA LA DIPUTACIÓ PELS SEUS DESASTRES MUNICIPALS
  Crisi a les Coves: Eu afirma que les crisi del PSOE en molts municipis pel seu discurs erràtic, dóna ales a la victoria del PP en al Diputació.
  El regidor de Cabanes i membre de la candidatura autonòmica d’Esquerra Unida per Castelló, Carles Mulet, ha afirmat aquest matí, que els desastres del PSOE a nivell municipal estan posant-li a Carlos Fabra la Diputació en una safata.
  Segons Mulet “ El PSOE fa aigües en un discurs homogeni i creïbles, i la falta de lideratge és total quan es demostra la incapacitat de fer front als problemes locals. La pròpia traïció al seu electorat per part del ministre Sevilla va fer que es quedaren sense regidors a Albocàsser, a l’abandonar el partit els dos regidors, i ara, de manera increïble i injusta, ha pressionat als quatre regidors del PSOE de les Coves a abandonar el partit, tot per recolzar una moció de censura que era necessària i que el poble demanava a crits, per un problema molt greu que ens afecta a tota la comarca, que és el de l’abocador de tòxics”
  El regidor ecosocialista ha manifestat que “és al•lucinat “ , com el partit es desfà alegrement de la gent íntegra i honrada de les Coves i Albocàsser, els quals han de deixar el partit per haver estat traïts per la direcció d’aquest, i mentre, mantinguen a corruptes dins les seues files com els regidors de Cabanes, als quals van amenaçar fa un anys d’expulsió, i continue alegrement dins del partit, o el cas del regidor d’Orpesa, que només es va atrevir a expulsar-lo després de molts anys i quanhavia portat al PSOE a la pura marginalitat municipal”.
  Els regidors coherets s’han d’anar del PSOE, i es queda el rebuig, com ha passat també a Alcalà de Xivert , on l’únic regidor que mantenia una línea política progressista l’ha expedientat, i a qui governa junt a l’extrema dreta se’ls dóna el beneplàcit.
  Per al representat d’EU, la gravetat del cas està en que aquest comportament del PSOE, fa impossible que en moltes localitat alcen el cap en mols anys, i això permetrà una nova majoria del PP en la Diputació.
  Mulet ha volgut també manifestar als quatre regidors enviat del PSOE, tot el suport de la immensa majoria de la comarca “ han anteposat l’interés general de tota la comarca, a unes absurdes directrius del partit. La seua decisió els honora i els reconeix com a persones d’una integritat enorme, i deixa a la direcció del seu partit en la més absoluta mediocritat”

Deja tu comentario


Fòrum ciutadà d'Alcalà-Alcossebre