Ene 12 2005

EL PSPV DÓNA L’ALTA A OLIVIER HERRERA

NOTA DE PREMSA

El regidor mostra la seua voluntat de contribuir a augmentar la confiança que els ciutadans d’Alcalà han dipositat en el partit i d’implicar sobre tot la joventut en un projecte de futur i progrés

El regidor d’Alcalà Olivier Herrera, que hi figurava al número dos a la candidatura socialista en qualitat d’independent, ha rebut l’alta como a militant del PSPV-PSOE. Herrera ha pres la decisió després de considerar que amb la condició de militant pot integrar-se millor a l’estructura del grup socialista, pot contribuir amb tota legitimitat i des de les seues conviccions a revitalitzar l’estructura orgànica amb l’aportació de nous militants, i pot a més fomentar el debat Intern al voltant del rumb que ha de prendre el PSPV d’Alcalà en aquesta segon etapa al front del govern municipal.

Olivier Herrera, que està al càrrec de vàries àrees de gestió, entre elles la de turisme, considera que el PSPV d’Alcalà ha d’encetar un procés destinat a conservar i augmentar si cal la confiança que va recobrar dels ciutadans les darreres eleccions locals, i arribar al menys al nivell de militància que va aconseguir als seus millors anys. El camí, segons Herrera, no és un altre que desenvolupar una bona gestió capaç de generar confiança entre els simpatitzants, però també entre l’electorat en general.

El PSPV d’Alcalà té un projecte de futur i progrés que ha de saber transmetre a la població, i ha d’implicar els ciutadans en eixe projecte comú al que Olivier Herrera ha volgut sumar-se amb la seua militància. El regidor considera que la seua aportació pot ser fonamental sobre tot al sector de la joventut, un espai del que han de sortir les persones que porten endavant eixe projecte de futur i progrés, comptant, això sí, amb l’experiència dels que estan governant i dels que han governat l’Ajuntament d’Alcalà.

Olivier Herrera vol integrar-se amb totes les condicions al grup socialista i contribuir a millorar les relacions. Tot i això, no renuncia a aportar la seua visió particular i a fomentar el debat intern per tal de millorar la gestió orgànica i institucional. En la seua opinió, el PSPV ha de fer gala del seu esperit democràtic, assembleari i participatiu, i obrir-se a les opinions no sols dels militants i simpatitzants, sinó dels ciutadans en general. “El PSPV no pot malbaratar la confiança que li han dipositat els ciutadans d’Alcalà, i en eixa tasca hem d’estirar tots en el mateix sentit”, ha declarat.

Deja tu comentario


Fòrum ciutadà d'Alcalà-Alcossebre